Loading animation
Gå til sidens indhold
 

Tilvalg

Produkt
Pris
Billet Cykel Cykelbilletter kan benyttes i NT’s busser og NJ’s tog på rejser internt i Region Nordjylland. Skal du med tog, må du max bestille 4 cykel-billetter pr. afgang, og hvis du skal rejse med tog i myldretiden fra kl. 7-8.30 og kl. 14.30-17 skal du ikke købe din cykelbillet her, men i stedet reservere plads på NTplads.dk. En cykelbillet er kun gyldig sammen med anden billet/kort og følger dennes tids- og zonegyldighed.
13,00 kr.€1,75
Mere informationMindre information Cykelbilletter kan benyttes i NT’s busser og NJ’s tog på rejser internt i Region Nordjylland. Skal du med tog, må du max bestille 4 cykel-billetter pr. afgang, og hvis du skal rejse med tog i myldretiden fra kl. 7-8.30 og kl. 14.30-17 skal du ikke købe din cykelbillet her, men i stedet reservere plads på NTplads.dk. En cykelbillet er kun gyldig sammen med anden billet/kort og følger dennes tids- og zonegyldighed.
13,00 kr. €1,75


Billet Tillægsbillet Du kan købe en tillægsbillet, for at forlænge din rejse med 1 zone. Har du brug for flere zoner skal du købe din tillægsbillet i bussen eller på stationen.
12,00 kr.€1,61
Mere informationMindre information Du kan købe en tillægsbillet, for at forlænge din rejse med 1 zone. Har du brug for flere zoner skal du købe din tillægsbillet i bussen eller på stationen.
12,00 kr. €1,61


Voksen Pensionist/barn
Billet Hund Hunde, der ikke kan være i en håndtaske, rejser til børnetakst og skal have en hundebillet. De skal altid være i snor under befordringen og må ikke være til gene for de øvrige passagerer. Hunde, der ikke kan være i en håndtaske, må ikke medbringes i bybusser og metrobusser. Dvs. rute 1-49 i Aalborg Kommune og bybusserne i Frederikshavn, Hobro, Nykøbing og Thisted. Førerhunde, der er forsynet med Røde Kors emblem og service- og signalhunde, der er forsynet med service- og signalhunde-emblem, medtages gratis i alle busser og tog.
12,00 kr.€1,61
Mere informationMindre information Hunde, der ikke kan være i en håndtaske, rejser til børnetakst og skal have en hundebillet. De skal altid være i snor under befordringen og må ikke være til gene for de øvrige passagerer. Hunde, der ikke kan være i en håndtaske, må ikke medbringes i bybusser og metrobusser. Dvs. rute 1-49 i Aalborg Kommune og bybusserne i Frederikshavn, Hobro, Nykøbing og Thisted. Førerhunde, der er forsynet med Røde Kors emblem og service- og signalhunde, der er forsynet med service- og signalhunde-emblem, medtages gratis i alle busser og tog.
12,00 kr. €1,61