Loading animation
Gå til sidens indhold
 
NTbillet.dk er lukket for salg af billetter til bus og tog. Fremover kan du købe din billet i appen 'RejseBillet'. Hent den i App Store eller på Google Play

Læs vores handelsbetingelser mm.

Handelsbetingelser for Nordjyllands Trafikselskabs webshop og applikation til Android og iPhone

Du finder NT's privatlivspolitik her: https://www.nordjyllandstrafikselskab.dk/Kundeservice/Privatlivspolitik

Billetter og gyldighed:

Der kan købes kontantbilletter, tillægsbilletter, Travel pass og sæson- og kampagnebilletter til rejser med busser og tog i NT’s takstområde.

Kontantbilletter købt i webshoppen og app’en har samme tidsgyldighed som NT's almindelige kontantbilletter. Tillægsbilletter udvider tids- og evt. zonegyldigheden for den ordinære billet.

Tidsgyldigheden for Travel pass kan være enten 24 eller 72 timer fra det valgte starttidspunkt. Travel pass er gyldige i busser og tog i hele NT’s takstområde.

Der kan også købes kampagne- og sæson-billetter. Pris og tidsgyldighed på disse billetter varierer, men vil altid fremgå af billetten.

Prisen kan vises i DKK eller Euro. Euro er dog kun vejledende efter en fast valutakurs). Alle transaktioner sker i DKK.

Billetter til rejser over takstgrænsen (grænsen mellem Region Nordjylland og Region Midt) købes i bussen, på stationen eller på DSB.dk.

 

Levering:

Billetter købt i webshoppen bliver leveret pr. mail. Billetter købt i app’en bliver gemt i app’en på den Android eller iPhone telefon, hvor applikationen er downloadet.

Hvis app’en slettes, bliver billetterne også slettet. App-billetter kan ikke overføres til andre enheder end den, de er købt på.

 

Kontrol:

Billetten skal fremvises ved indstigning i bussen eller toget og til kontrolpersonalet, og du skal skifte mellem de forskellige skærmbilleder på forlangende. Skærmbilleder og print af app-billetter er ikke gyldige billetformer.

Billetter skal være købt ved indstigning i bussen eller toget – billettens tidsgyldighed starter fra det tidspunkt, der er angivet på billetten. App-billetter er kun gyldige, hvis der er strøm på telefonen i hele gyldighedsperioden. Hvis du mister din telefon, så du ikke kan fremvise din billet, udstedes en kontrolafgift ved kontrol.

Skærmen skal være intakt, så det er muligt at se og scanne billetten. Du skal ændre lysstyrken på skærmen ved forlangende. Kan din billet ikke scannes, anses billetten for ugyldig. Det er dit eget ansvar at sikre, at billettens gyldighed kan verificeres af kontrolpersonalet ved scanning

Kopiering, ændring, videresendelse og videresalg af billetter købt i app’en eller som print-selv er ikke tilladt.

Du skal kunne fremvise ID på forlangende ved tvivl om fx din alder (sundhedskort, studiekort, kørekort eller pas).

 

Betaling:

Der kan benyttes følgende betalingskort: Dankort, Visa/Visa Electron/VPay, MasterCard/MasterCard Debit/Maestro, JCB.

Betalingen trækkes med det samme fra din konto, når billetten leveres til din e-mail eller telefon. QuickPay Payment Services sikrer, at betalingen er sikker og certificeret af Nets.

Du kan også betale med MobilePay, hvis du er oprettet som MobilePay-kunde og har hentet MobilePay-app’en på din telefon. Hvis du benytter MobilePay, er du underlagt forretningsbetingelserne for MobilePay, som fremgår af MobilePay-app’en.

I iOS app'en kan du også betale med Apple Pay.

 

Tilbagebetaling:

Billetter købt i webshoppen eller app’en kan refunderes, hvis der opstår tekniske fejl med hjemmesiden eller app’en i forbindelse med billetkøbet, eller der kan dokumenteres et fejlkøb. Køber du den forkerte billet, skal hele købet annulleres, og der skal købes ny billet.

Nordjyllands Trafikselskab tilbagefører beløbet direkte til din konto ved tilbagebetaling. Der kan gå op til 4 bankdage, før beløbet er tilbageført.

Udløbne og delvist benyttede billetter tilbagebetales ikke. Mistede billetter tilbagebetales ikke, med mindre det skyldes tekniske fejl i app’en eller webshoppen.

 

Henvendelse til NT:

Ved tekniske fejl, spørgsmål, klager etc. kontakt NT Kundecenter, tlf. 98 11 11 11 eller info@NTmail.dk.

For øvrige henvendelser kontakt Nordjyllands Trafikselskab, John F. Kennedys Plads 1T, 3.sal, 9000 Aalborg, Tlf. 99 34 11 11.

 

Nyhedsbrev:

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, sørger vi for at holde sig opdateret om seneste nyt ifht. vores produkter, relevante konkurrencer eller gode tilbud. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, enten i bunden af vores nyhedsbrev eller ved at kontakte vores kundecenter.

 

Rejseregler og -betingelser:

Billetten gælder sammen med NT’s rejseregler som rejseaftale.

Hvis toget/bussen er forsinket, kan du være berettiget til Rejsegaranti. Læs mere på NordjyllandsTrafikselskab.dk

Rejsereglerne og information om rejsegaranti mv. fremgår af NordjyllandsTrafikselskab.dk.

Webshoppen og applikationen ejes af Nordjyllands Trafikselskab, John F. Kennedys Plads 1R, 3.sal, 9000 Aalborg, Tlf. 99 34 11 11, CVR-nr. 30015940

 

Forbehold:

Der tages forbehold for ændringer og fejl.

NT forbeholder sig retten til at ophøre med at understøtte ældre styresystemer og browsere. Ved ophør vil dette blive varslet senest en måned før, at ændringen træder i kraft. Cookies hjælper os med at holde styr på varekurv og andre services. Ved at benytte vores hjemmeside, tillader du brug af cookies.