Loading animation
Gå til sidens indhold
 
NTbillet.dk lukker 1. maj for salg af billetter til bus og tog. Fremover kan du købe din billet i appen 'RejseBillet'. Hent den i App Store eller på Google Play
Billetten kan benyttes i alle NTs busser og i tog på Skagens- og Hirtshalsbanen. Billetten kan dog ikke benyttes i linje 1-49 i Aalborg Kommune i tidsrummet kl. 7.30-8.30. Der må maks. benyttes 2 udflugts-billetter pr. gruppe. Udflugts-billetten koster 195 kr. og kan benyttes af grupper på op til 15 børn (0-15 år) og 2 voksne eller pensionister.

Udflugt

Udflugts-billetten koster 195 kr og kan benyttes af grupper på op til 15 børn (0-15 år) og 2 voksne eller pensionister. Billetten kan købes alle ugens dage og er gyldige i 24 timer, fra den er købt. Vær opmærksom på, at reglen om at børn rejser gratis i selskab med betalende rejsende ikke gælder ved brug af udflugtsbilletten.

 

Billetten kan benyttes i alle NTs busser og i NJ's tog. Billetten kan dog ikke benyttes i linje 1-49 i Aalborg Kommune i tidsrummet kl. 7.30-8.30. Billetten kan heller ikke benyttes i Nordjyske Jernbaners tog på strækningen Aalborg - Frederikshavn på de ture, der starter fra hhv. Frederikshavn kl. 06.35 (med undtagelse af ture der ikke går længere end til Hjørring) og fra Aalborg kl. 06.52 . Der må maks. benyttes 2 udflugts-billetter pr. gruppe.

Er I 8 eller flere, der rejser sammen, skal I huske at bestille plads. Vær opmærksom på at der er begrænset kapacitet i busserne, og at NT ikke kan tilbyde grupperejser til grupper på 50 eller flere. Vi henviser i stedet til private vognmænd.